Strap-on- gjør penetrering mulig for alle

En strap-on kan brukes av absolutt alle - kvinner, menn, heterofil eller homofil. Sexleketøyet er enkelt å bruke, gjør rollespill levende og penetrering mulig for alle parter. Det kan være både spennende og pirrende å bruke en strap-on. Lyst til å utforske noe nytt? Da er det på tide å teste ut strap-on.

Hva er en strap-on egentlig?

En strap-on er en enkel sexleke som kan gi kvinner og menn en kunstig penis som sitter anatomisk korrekt på kroppen. Strap-on består av en dildo og et feste som lar deg ha på dildoen. Du trenger en harness, et belte som kan sikres rundt hoftene eller midjen - og selvsagt en dildo.

Strap-on for både kvinner og menn

Mange kvinner drømmer om å kunne utforske dominans og følelsen av å penetrere noen. Med en strap-on kan denne fantasien enkelt oppfylles. Selv om mange tenker at strap-ons er forbeholdt kvinner og jentesex kan også mange menn dra nytte av en strap-on.

Et slikt leketøy kan nemlig gi mannen en følelse av å ha en penis som kanskje er fastere, lengre eller tykkere enn hans egen. For de med mikropenis er dette et flott konsept, og en strap-on vil også kunne fungere som et hjelpemiddel for de som sliter med ereksjonsproblemer. For menn kan det være lurt å velge en hul strap-on, slik at han får plass til penis i selve dildoen.

Hvordan bruker man strap-on?

Som sagt kan både menn og kvinner ha på seg en strap-on, og både menn og kvinner kan penetreres med en strap-on. For å bruke denne leken er det viktig at seler og belte sitter bra, ikke gnager og at dildoen er godt festet foran på kroppen.

Når man skal penetrere med et sexleketøy er det viktig å gå rolig frem i begynnelsen, uansett om det er vaginal penetrering eller anal penetrering. Pass på at bevegelsene ikke blir for brå eller voldsomme - og bruk gjerne glidemiddel for mer nytelse.

Det finnes flere typer strap-on

I dag kan du velge mellom et arsenal av sexleketøy, og valgene er også mange når det kommer til strap-ons. Her kan du kjøpe varianter hvor dildoen er avtagbar eller sitter fast. Du kan benytte deg av vibrerende dildoer, store dildoer eller små dildoer. Seler og belter kommer også i mange ulike varianter, farger og fasonger. Her er det bare fantasien som setter grenser. Hva med å prøve ut:

  • Seler av lær?
  • Strap-ons som sitter fast i undertøyet?
  • Blondebelter?
  • En dobbeldildo?
  • Latex strapon?
  • Hollow strap on?
  • En sandwich strap-on vibrator?
  • En hadsfree strap-on?

Hvordan velge rett type strap-on?

Valgene er mange når det kommer til strap-on. Både hva gjelder dildo, men også tilbehør og festemekanisme. Alle foretrekker ulike sexleketøy, og det er kun ved utforskning man finner det man virkelig liker. Er det første gang du skal teste ut en strap-on kan det likevel være lurt å starte med en variant som ikke er for stor eller teknisk.

Et enkelt belte med en mindre dildo kan gi mange en myk introduksjon til strap-ons. Husk også å velge rett type belte. Noen er laget for kvinnekroppen, slik at hun kan ha på seg dildoen, andre er laget for mannekroppen.

Test ut pegging med en strap-on dildo

For mange menn finnes det mye nytelse ved prostata-stimulering. En strap-on kan gjøre det enkelt for menn å teste ut pegging, eller plugging som man kan kalle det på norsk. Pegging handler om at det er kvinnen som tar mannen bakfra. Her kan mannen virkelig nyte intense orgasmer, spesielt dersom hans penis også stimuleres samtidig.

Kvinner som er med på pegging kan også bli tent av å dominere med penetrering. Snu de klassiske rollene på soverommet, og bli kjent med hverandre på en helt ny måte.

Husk viktigheten av forspill

For god sex trenger man ofte litt forspill, og dette er nok særlig sant dersom man skal benytte seg av en strap-on. Pegging er for eksempel aller best dersom mannen er opphisset - og vaginal penetrering vil føles mye mer intenst ut hvis man er våt. Bruk derfor tid på å gjøre hverandre kåte, før dere tester strap-on. Litt oppvarming vil gjøre opplevelsen mye mer pirrende og eksplosiv.

Hvordan ta vare på din strap-on?

Alle sexleker trenger godt vedlikehold og ivaretakelse dersom du vil nyte dem i lang tid. En strap-on er intet unntak. Rengjøring er utrolig viktig, slik at man ikke ender opp med en bakteriebombe som kan virke irriterende ved anal- eller vaginal penetrering.

Vask alltid dildoen etter bruk med skånsomme produkter spesielt utviklet for rengjøring av sexleker. Tåler dildoen det kan du også bruke intimsåpe. Følg alltid bruksanvisningen for din strap-on eller dildo. Oppbevar din strap-on på et mørkt, kjølig og tørt sted, så vil den ha lang holdbarhet.

Kilder:

https://www.kondomeriet.no/inspirasjon/artikler/stropp-pa-en-strap-on/

https://www.kondomeriet.no/inspirasjon/artikler/pegging--bruk-strap-on-dildo-pa-han/

Copyright ©