Sexdukker- for nytelse og nærhet

Selv om man ikke har en fast partner kan man likevel savne følelsen av nærhet til andre. Det kan bli ensforming å onanere på egenhånd, og det er ikke alltid man finner sexleketøy som tilfredsstiller alle behov. Da kan en sexdukke være til hjelp.

Hva er egentlig en sexdukke?

En sexdukke, også kjent som en kjærlighetsdukke, er en type sexleketøy formet som en sexpartner. De mest populære variantene har en kropp på størrelse med et vanlig menneske, et fleksibelt metall skjellet og et svært realistisk ansikt. Mange har bevegelig munn, og kjønnsorganer som føles svært ekte.

Man kan få sexdukker som menn og kvinner, og mange kan til og med snakke. Dette er med på å emulere følelsen av at man har samleie med en ekte mann eller kvinne.

Hvorfor bruke sexdukker?

Sexdukker kan brukes for de som ønsker en realistisk sexopplevelse, men som kanskje mangler en partner å ligge med. Noen ganger vil det også være fint å kunne bruke en sexdukke dersom man har en partner som er syk, eller som har et helt annet seksuelt behov enn deg selv.

Hvem passer sexdukker for?

Det finnes sexdukker for både kvinner og menn. Uansett seksuell legning kan du nyte sex med en realistisk dukke, eller med en oppblåsbar dukke. Sexdukker passer for folk som:

 • Er ensomme
 • Mangler en fast partner
 • Har en stor seksuell appetitt
 • Har en partner som er syk eller ikke orker mye sex
 • Har en partner som også vil teste ut sex med en sexdukke
 • Ønsker å eksperimentere på egenhånd
 • Ønsker å trene på utholdenhet
 • Ønsker å øve på ulike stillinger

Hvordan velge rett modell

Det finnes en hel haug av ulike sexdukker du kan velge mellom. Dukkene kommer i ulik størrelse, prisklasse, materiale - og du kan også velge ulikt utseende på din dukke. Noen digger de klassiske og oppblåsbare barbaradukkene, mens andre har falt for de mer realistiske sexdukkene som ligner svært mye på ekte mennesker, og som føles veldig naturtro. Før du bestemmer deg for modell bør du vite:

 • Hvilken prisklasse du har råd til å titte på
 • Hvordan du ønsker at dukken skal se ut
 • Hvorvidt du ønsker en dukke som kan snakke
 • Om du har behov for en hel dukke, eller om du heller for eksempel vil bruke en løsvagina

Husk at kvalitet på dukkene ofte reflekteres i pris, men det betyr ikke at prisen gjenspeiler nytelsesnivået du kan oppnå med de ulike dukketypene.

Hvilke typer sexdukker kan du velge mellom

Det finnes ikke grenser for design av sexdukker. De kan komme i alle typer størrelser, ha ulik hårfarge, øyefarge, bryststørrelse og hudfarge. Felles for dukkene er nytelsen, tilfredsstillelsen og spenningen du kan oppnå sammen med dem.

Det er vanlig å velge helkroppsmodeller, men du kan også kjøpe løsvaginaer eller hoder for oral tilfredsstillelse. I dag kan du også få modeller med innebygde vibratorer - noe som kvinner kan nyte godt av dersom de er på jakt etter en sexdukke.

Trist tabu rundt bruken av sexdukker

I dag har mange feil oppfatning rundt bruken av sexdukker. Det er trist, for kjøpegruppen av sexdukker er så utrolig variert. Det er en myte at kun stakkarslige og perverse menn går til innkjøp av sexdukker. Faktum er at begge kjønn i dag kjøper sexdukker. Det er også slik at aldersspennet for sexdukke-kunder er svært variert, noe sivilstatus, legning og yrkesstatus også er.

Slik kan du bruke din sexdukke

Sexdukker kan naturligvis brukes til sex og seksuell tilfredsstillelse for både kvinner og menn. Man trenger heller ikke bruke dukkene alene, men kan også gjerne bruke dem som par. Dersom dere alltid har hatt lyst til å prøve en trekant, kan det for eksempel være gøy å teste ut konseptet med en dukke.

Før dere inviterer en tredjepart inn på soverommet, kan dere da eksperimentere. Sexdukker kan også brukes for selskap - både hjemme og på ferie. Mange av dem er enkle å pakke med seg, særlig de oppblåsbare. Det betyr at du kan pakke med deg nytelse i bagasjen, uansett hvor turen går.

Hvordan ta vare på en sexdukke

Det viktigste å huske på når det kommer til vedlikehold av en sexdukke er rengjøring. Dukken kommer i kontakt med ulik kroppsvæske under bruk, og vil derfor ha behov for en vask når du har kommet i mål. Det finnes egne midler for rengjøring av sexdukker - og de fleste leveres med en bruksanvisning for nettopp dette. Den bør alle følge nøye, slik at man kan ha glede av dukken i lang tid.

Kjøp sexdukker i dag

Uansett om du vil ha en oppblåsbar sexdukke eller ønsker deg realistiske sexdukker, er det i dag svært enkelt å bestille nøyaktig den modellen du har lyst på. I Norge kan man bestille flere modeller på nett, eller man kan ta turen innom en butikk hvor sexleketøy og sexdukker selges. Her får man også ofte god hjelp fra fordomsfrie ansatte. Hvorfor vente på en sjanse til å oppfylle alle dine dypeste begjær? Kjøp deg en sexdukke i dag - du kommer ikke til å angre.

Copyright ©