Fleshlight - nyt en naturtro følelse

Menn over hele verden har for lengst funnet mye nytelse i et helt spesielt sexleketøy, nemlig fleshlight. Fleshlight har blitt kåret til verdens mest solgte sexleketøy for menn, og vil for mange gi en naturtro følelse og intens nytelse. Ikke testet fleshlight selv? Kanskje det er på tide?

Hva er egentlig en fleshlight?

Fleshlight er et av verdens mest solgte sexleketøy for menn. De er enkle å bruke, og består i bunn og grunn av en boks som for mange ser litt ut som en lommelykt. Inni boksen er det en hyse med myk gummi - denne kommer ofte i et realistisk design.

Det er den indre kanalen i hylsa som stimulerer penis, litt på samme måte som en vagina. Ofte består den av nuppe, riller eller andre overflater som føles godt ut mot penis. Hver enkelt fleshlight er unik - test deg frem, og finn ut hvilken modell som passer best for deg.

Hvordan bruker man fleshlight?

Som sagt er det enkelt å bruke en fleshlight. Du trenger kun skru av lokket som sperrer for åpningen, og løsne lokket på motsatt side slik at luft slipper til i kanalen. Det er denne luften som bestemmer kraften i din fleshlight. Test deg frem, slik at du finner et nivå du liker.

Smør også gjerne åpningen med litt glidemiddel, før du fører inn penis i fleshlighten. Bruk så hendende dine, slik at du fleshlighten blir dratt frem og tilbake over penis. Dette kan du gjøre i mange ulike stillinger.

Hvordan velge rett fleshlight?

Fleshlight kommer i urolig mange former, fasonger og størrelser. Det finnes noe for alle og enhver der ute, men hvilken fleshlight som passer deg best vil komme an på dine seksuelle preferanser. Du bør også finne ut hvorfor du ønsker å prøve en fleshlight, og hvilken erfaring du har fra før av - før du bestemmer deg for modell.

Du vil ha behov for en spesifikk type fleshlight dersom det er stamina du vil jobbe med, og kanskje en helt annen dersom du kun vil ha en fleshlight for nytelsens skyld.

Test verdens mest solgte sexleketøy for menn

Fleshlights er i dag verdens mest solgte sexleketøy for menn. Lyst til å bli en av utallige menn som har hatt glede av en fleshlight, men usikker på hvilke modeller du bør prøve ut? Her er et like knippe av våre favoritter:

 • Fleshlight girls
 • Fleshlight STU
 • Asa Akira Fleshlight
 • Riley Reid Fleshlight
 • Anal fleshlight
 • Fleshlight Launch
 • Fleshlight Stamina

Den beste fleshlighten for deg er ikke nødvendigvis den beste for andre menn. Husk at selv om du sammenligner pris, hvilke som er mest solgte eller hvilke som er mest populære, vil du til syvende og sist ofte være nødt til å teste ut et par ulike modeller før du finner din favoritt.

7 gode grunner til å kjøpe fleshlight

Det er åpenbart flere gode grunner til at fleshlights er blant verdens mest solgte leketøyene for menn på markedet. Usikker på om du bør investere i en fleshlight? Kjøp fleshlight dersom du ønsker å:

 1. Få et mer variert sexliv
 2. Få mer ut av onani og selvtilfredsstillelse
 3. Få en mer variert stimulering
 4. Oppnå en økt seksuell utholdenhet
 5. Øve på ulike stillinger, fart og intensitet
 6. Nå klimaks på en annerledes måte
 7. Vil ha trygg og sikker solosex, uten å måtte bruke hendene på samme måte som alltid

Kan man bruke fleshlight med partneren?

Alle som ønsker det kan bruke en fleshlight sammen med sin partner, kvinne som mann. Som med andre typer sexleketøy vil man også med en fleshlight kunne utvide horisonten på soverommet, bli bedre kjent med hverandres kropper, ønsker og fetisjer. Din partner kan for eksempel kombinere bruken av fleshlight med en annen type stimulering du liker. Her er det bare å prøve seg frem sammen.

Fleshlight kan lette på forholdet

Har du og din partner ulik seksuell apetitt? Et godt sexliv har forskjellig betydning for alle man spør. For noen vil hyppighet være viktig, for andre er det nærhet og kjærlighet som står øverst. Er du i et forhold med noen som har mindre seksuell lyst enn deg, det være seg av medisinske eller personlige årsaker, kan en fleshlight kanskje lette litt på presset. Da får du nytelsen du trenger, uten at din partner vil måtte bidra dersom han eller hun ikke ønsker det.

Hvordan bør du introdusere fleshlight for din partner?

Mange kan ha et ønske om å bruke en fleshlight med sin partner for å eksperimentere eller dele noe man selv nyter. Det kan føles skummelt å skulle introdusere sexleketøy for en partner, men ofte er frykten uten grunnlag. Likevel bør man gå frem på riktig måte.

Husk å være åpen, ærlig og svar på eventuelle spørsmål som kan oppstå. Vis gjerne frem en fleshlight, forklar hvordan den brukes og hvorfor du ønsker å bruke den. God kommunikasjon vil kunne lede dere til et enda bedre sexliv.

Kan alle menn bruke fleshlight?

De aller fleste menn vil kunne bruke en fleshlight, og oppnå mye nytelse med et slikt sexleketøy. Likevel vil nok ikke en fleshlight være det foretrukne sexleketøyet for absolutt alle. Her handler det først og fremst om preferanser, men det er også visse menn som bør være forsiktige med bruk av fleshlight. Vis varsomhet dersom du:

 • Har en svært sensitiv penis
 • Har allergier mot materialet i din fleshlight
 • Har skadet penis nylig

Tilbehør til fleshlight

Det finnes mange typer tilbehør du kan bruke sammen med din fleshlight. Mange får en helt unik opplevelse hvis de kjøper seg en sugekopp tilpasset sin fleshlight. Da blir det mulig å bruke fleshlight uten hendene - noe som kan være med på å stilmulere følelsen av sex enda mer.

Andre har god erfaring med tilbehør som lar fleshlighten pummpe automatisk opp og ned. Ellers vil de fleste oppnå mer nytelse ved bruk av gildemiddel - her finnes det også varianter spesielt utviklet for bruk med fleshlight.

Hvordan rengjør du din fleshlight?

Det er utrolig viktig at fleshlight-eiere er flinke til å vedlikeholde leketøyet på en god og forsvarlig måte. Den beste måten å rengjøre en fleshlight er faktisk ganske enkel. Når du er ferdig trenger du kun å ta gummihylsen ut av boksen, skylle den godt under varmt vann - og eventuelt spraye rengjøringsspray utviklet for fleshlight inn i hylsen før du setter den til tørk. Husk å aldri bruke såpe - det ødelegger nemlig overflaten til din fleshlight, og kan skade gummien.

Hvordan vedlikeholder du en fleshlight?

Selv om du kommer langt med å skylle din fleshlight godt etter bruk, vil du til tider ha behov for å vedlikeholde din fleshlight litt mer nøye. Ved jevne mellomrom kan det være fornuftig å bruke maispulver, eller pulver utviklet spesielt for fleshlight, på overflaten - slik at den blir glatt og myk. Din fleshlight vil nesten føles som ny hvis du gjør dette nå og da - og det vil absolutt forlenge levetiden til sexleketøyet ditt.

Copyright ©