Home » Sidekart

Sidekart

Nettstedskart – informasjon om alle de viktige sidene

På denne siden finner du linker til alle de viktige og populære sidene i butikken vår. På denne måten har du nok en måte enkelt du kan finne frem til den kategori eller det produkt du søker etter.
 • Sexleketøy – er noe alle burde ha i sexlivet sitt. Det skaper så mye deilig energi, positiv glede, nye nytelser, variasjon, gleder og opphisselse. Gode seksuelle opplevelser med sexleketøy handler om mye mer enn et produkt, men oppdager du når du slipper hemningen og prøver på egenhånd.
 • Sexleketøy For Par – inkluderer tradisjonelle dildoer, vibratorer av alle slag, men også kilfjær, et stort utvalg erotiske produkter, body paint med mer. I tillegg må vel BDSM-produktene også sies å være produkter for par, selv om de ikke klassifiseres som sexleketøy direkte.
 • Sexleketøy for menn – er en stadig voksende kategori. Onaniproduktene leder an i antall solgte enheter, men heterofile menn utforslker stadig mer av sin egen seksualitet. Det betyr blant annet at vi også selger ganske mye analprodukter til disse.
 • Glidemiddel – er det mest solgte enkeltprodukt og kanskje det viktigste du kjøper fr å ha et deilig sexliv. Den viktigste funksjonen slike produkter har i forbindelse med vaginalt samleie er å forhindre rifter og små sår i vagina som senere kan gi irriterende sopp og andre plager. I tillegg er det ingen tvil om at kvinner som spørres langt foretrekker bruk av glidemidler for å redusere smerte hos enkelte, øke nytelsen og gleden når man har sex.
 • Realistiske Dildoer – stadig populære til tross for inntoget av moderne dildoer. Naturtro dildoer hos oss er valgt ut fra produsenter som satser på kroppssikre og trygge produkter, at de har et pent ytre og at sammensetningen i sortimentet totalt sett gir våre kunder et godt spenn å velge fra.
 • Vibratorer – de alle fleste som har et forhold til leketøy har en vibrator. Særlig også fordi majoriteten av kvinnene behøver en form for klitorisstimulering for å få orgasme. Og er finner du virkelig et stort utvalg fra profesjonelle produsenter verden over. Merk at prisene er de laveste i norge, eSensual er sammenlignet med ca 30 andre norske nettbutikker inkludert de store og kjente.
 • RabbitVibrator – her finner du noen av de mest populære produktene i butikken. Soraya og Ina fra Lelo, Swan sine modeller og Vibe Theraphy sin Jubilation for å nevne noen. Vi har først og fremst satset på de mest moderne, stilrene og flotte modellene og fra de beste produsentene.
 • Vibratorer og Dildoer fra Fifty Shades Of Grey  – det finnes en vibrator eller dildo i over 50% av de norske husstandene. De senere årene har begge deler blitt vesentlig modernisert. Lekre, estetisk flotte, funksjonelle, trendy. Sexleketøy er ikke som det en gang var. Nå kan alle eie et uten å føle skam eller flauhet.
 • Dildoer, Analdildoer og Buttplugs – er hovedkategorien for disse produktene. Her finner du alt innen anale leker, tradisjonelle, moderne, fantasi og naturtro dildoer. Utvalget er stort og fra de beste produsentene du finner i verden.
 • BDSM – er ikke lenger forbeholdt mystiske mennesker som man har laget mange rare myter omkring opp gjennom årene. Tvert imot er BDSM noe veldig mange praktiserer nesten uten å tenke over at leken de driver på med faktisk tilhører denne disiplinen. Vi kaller det ofte soft-bondage, altså det folk bedrifver for å piffe opp sexlivet sitt.
 • Butt plug og Anal dildoer – er en kategori der de aller mest populære analproduktene er samlet. Butt plugs og anal dildoer brukes av både han og henne uansett legning
 • Buttplug & Analbeads – Dette er Fifty Shades of Grey kolleksjonen. Butt plugen fra denne kategorien har vist seg å bli veldig populær og nok den butt plugen vi har solgt aller mest av. Passer nybegynnere og deg som ikke vil ha de helt store tingene inn der bak.
 • Pisker – en ridepisk gir for mange en deilig opphisselse, både for den som gir og den som mottar. Man begynner alltid med forsiktige slag for å prøve seg frem og alltid med en partner man er trygg på!
 • Ekstremt Store Dildoer – for noen teller størrelsen mer enn noe annet. Da kan vi by på det største som finnes i både tykkelse og lengde. Selvsagt anbefaler vi også et godt glidemiddel, men det gjør vi uansett størrelse egentlig, og også til vanlig samleie. Her er det stort, og vi håper du får stor glede av disse deilige produktene.
 • Vaginaegg – kommer både med og uten fjernkontroll. I sortimentet har vi foreløpig bare valgt ut Lyla fra Lelo. Et spennende produkt med fjernkontroll. Stimulerer g-punktet men er generelt også spennende å ha inni seg. De morsomste opplevelsene har vi fått beskrevet av kunder og er lagt ut i magasinet. Par som tar med seg fjernstyrte vaginaegg ut av huset. Mange spennende situasjoner dukker opp, og tilbakemeldingene har vært utelukkende positive. Et supert forspillprodukt er det også.
 • Fleshlight – etter vår mening det aller beste onaniproduktet for menn. Selskapet produserer kopier av kjente modellers vaginaer, munn og anus. Men de lager også denne typen produkter utenfor modellstallen sin, spennende og kule produkter og et stort utvalg.
 • Bondage Tau – skal være myke og det skal være enkelt å løsne knutene. Spesielt er dette viktig når dere er på et amatørnivå. Ta også godt vare på tauene, du finner mer informasjon på produktsidene til våre tau.
 • Benspredere – er et typisk og mye benyttet produkt innen BDSM, for å sikre at bena holdes fra hverandre uansett hva den som dominerer foretar seg. De fleste varianter er justerbare slik at du kan tilpasse bensprederen til aktiviteten dere holder på med, men også i forhold til personen som skal iføre seg bensprederen.
 • Spanking Pads – er korte og flate og ofte av lær eller plast. Er et alternativ til pisk som mange foretrekker fremfor eller som et supplement til ridepisken. Brukes både på baken, bakside lår og under fotsålene.
 • Håndjern og restraints – det er for mange ganske så spennende når man mister mulighten til å bruker armer og hender. Og håndjern kombineres ofte med pisk, pads, blindfold og ulike leketøy.
 • Munn Gags For Knebling – er en effektiv måte å hindre at din partner får sagt noe under seansen. Det fratar den dominerte personen i rollespillet mye av kontrollen i leken og man blir enda mer hjelpesløs. Viktig at stoppsignaler er avtalt før dere begir dere inn på bruk av gags
 • Blindfold – Når du ikke ser hva som foregår og ikke aner hva den som dominerer deg har tenkt å gjøre, kan det bli veldig spennende og pirrende. Når man i tillegg bruker håndjern eller annen form for restraint, kanskje også en liten pisk, ja da kan opphisselsen blir ganske stor. Prøv så ser du hvorfor denne formen for lek er blitt så populær.
 • Sexy Undertøy – menn elsker å se sin henne i lekkert og sexy undertøy. Å kle av henne med blikket. Å glede seg til virkelig å få pakke henne ut. Et lekkert sett skaper en opphisselse hos mannen hun ikke aner.
 • Sexleketøy Testvinnere – vi samler gjerne testvinnere og spesielt populære produkter på en side. Dette er lister som ikke ofte endres da vi måler over lengere tid. Dette er virkelig de store salgsslagerne basert på både tester, innspill og reviews/anmeldelser.
 • Fifty Shades of Grey – bøkene skapte bølger i nesten alle hjem, det ble skrevet rekordmange artikler i norsk presse og Fifty Shades ble et fenomen alle snakket om og leste. Kort tid etter bøkene kom BDSM-produktene. Håndjern, ridepisker og blindfold ble revet ut av hyllene. Nordmenn ble BDSMere.
 • Penisring – holder blodet i penis slik at ereksjonen også holder seg lengere. Finnes i versjoner der både penis og baller skal gjennom penisringen, og versjoner der kun penis skal gjennom. Kommer også i versjoner med vibrator slik at også hun kan ha glede av penisringen.
 • Anal og Vaginakuler – kuler som sakte skyves inn i vagina eller analen og trekkes like sakte ut for nytelsen og gleden. Kulene finne i både små og store kuler slik at du kan tilpasse etter ønske.
 • Anal Beads – er fleksible, myke og lang analprodukter. Ypperlig til nybegynnere siden diameter øker fra liten i tuppen til medium innerst ved skaftet. Liker du anale leker vil du like den pirrende følelsen anal beads gir deg.
 • Fantasy Dildoer – basert på superhelter og fantasifigurer og er selvfølgelig store dildoer. Sex er jo også forbundet med fantasering, så hvorfor ikke også bruke fantasileketøy når man koser seg på egenhånd eller sammen med sin partner.
 • Fisting – litt i samme kategori som store dildoer men med en vri. En hånd vil oppleves ganske anerledes enn en dildo og det er dessuten en mental greie rundt det å bli fistet som er ganske opphissende for den som liker dette godt.
 • Moderne Dildoer – er produkter uten naturtro eller realistisk design. Mange ønsker nettopp et produkt som verken vibrerer eller ser ut som en penis. Da er moderne dildoer tingen.
 • Massasje Wands – eller massasjestaver som de også kalles, er populære både som solo-produkt, hos par og hos personer som praktiserer en eller annen form for BDSM.
 • Fra klassiske til stilrene – deilig enkle vibratorer som har rene linjer og design og som regel færre programmer og for noen, forstyrrende funksjonalitet. Her er alt enkelt og det er av og til rett og slett deilig.
 • Bestselgende Vibratorer – mange liker å se hva vi selger aller mest av som inspirasjon til sine egne kjøp, her er vår oversikt over de mest kjøpte innen kategorien vibratorer
 • Elegante og luksuriøse vibratorer – de beste vibratorene fra de beste produsentene finner du her. Ingen overraskelse kanskje, de er også de dyreste produktene i butikken. Her finner du de beste modellene fra produsenter som Lelo, Fun Factory, Swan, Jimmy Jane og Shiri Zinn.
 • Realistiske Vibratorer – penislignende vibratorer. Her plasserer vi vibratorene som ligner mye eller bare har et anstrøk av likheter med en penis. Disse er som regel batteridrevne produkter.
 • Vanntette vibratorer – baderommet er populært for seksuelle aktiviteter. Både badekar og dusj egner seg for deilige erotiske stunder. Derfor har vi laget en egen kategori der vi samler alle de vanntette leketøyene så det er enklere for våre kunder å finne dem.
 • Klitorisvibratorer – kanskje den mest populære kategorien innenfor denne gruppen. Og her er det virkelig mange produkter å velge mellom, vi tror kanskje dette er den største samlingen klitorisvibratorer du vil finne i det hele tatt i noen butikk. Alle typer og alle prisklasser, fra enkle til mer avanserte.
 • Vibratorer med fjernkontroll – de mest populære er We-Vibe og penisringen med virator og fjernkontroll, Oden fra Lelo. Særlig We Vibe er omfavnet og utbredt hos par. We Vibe stimulerer både hennes g-punkt og klitoris samtidig som mannen kan penetrere henne vaginalt.
 • G-punkt-vibratorer – stimulering av g-punktet kan gi utrolig sterke orgasmer, også ofte kjent som punktet som må stimuleres for å få spruteorgasme. Ikke alle kvinner har funnet eller er særlig sensitiv i dette området, men enkelte g-punktprodukter har vist seg å kunne hjelpe henne til å finne g-punktet. For det er åpenbart at alle artiklene og alt fokuset på dette lille nytelsesområdet gjør kvinner nysgjerrig dersom de ikke har utviklet sensitivteten nettopp her. Vi har to produkter som er svært populære og som har vist seg å finne g-punktet for mange som aldri har vært klar over at de har hatt et g-punkt. Det er Pure Wand fra Njoy Toys og G-Kii fra Je Joue. Du finner begge i butikken.
 • Penisforlengere – det evige spørsmålet. Kan mannens penis bli større? Ja og det skal være dokumentert i følge Male Edge og Bathmate. Male benytter strekking som sin metode for sakte å øke lengden på penis. Bathmate benytter en form for vakuum i vanbeholder.
 • Penisringer – er et produkt som skal hjelpe mannen å holde på ereksjonen samt forsinke utløsningen noe. Dette skjer ved at blodet ved hjelp av penisringen holdes tilbake i penis. Det finnes ulike typer og ulike matrialer og både med og uten vibrator.
 • Strap On-Sett og Dildoer – brukes av både jente mot jente, jente mot mann, og mann mot jente. Sistnevnte gjerne i form av en hul strap on dildo som kanskje gir henne enda mer tykkelse og lengde.
 • Bodypainting – humor og moro er kanskje den viktigste delen av sexlivene våre. Latter skaper positiv energi og får begge til å slappe av mer. Bodypainting utfordrer det kunsterniske i dere samtidig som dere koser og leker.
 • Frekk i dusjen – en serie med utrolig populære produkter finner du nettopp i denne kategorien. Håndtak og fothvilere med sugekopp til å feste på dusjveggen. Disse gjør det enkelt for den ene av dere å holde seg fast mens den andre penetrerer og støter bakfra. Solide sugekopper så virkelig sitter godt fast.
 • KamaSutra – deilige oljer for god massasje, dusjgeleer, badesalt og massasjelys. KamaSutra har vært på markedet i mange år og er et kvalitetsmerke uansett hvilke av deres produkter du velger. Nydelige og sensuelle dufter kjennetegner alle de deilige oljene.
 • Avstøpning Av Penis – populært produkt hos gutta som lager en avstøpning av egen penis for å gi som gave til sin kjære. Mange jenter kjøper også for å lage et minne av sin kjære som kanskje ofte er på reisefot.
 • Sexdukker – se våre priser på disse produktene. Når produkter koster flere tusen er dte viktig å handle der du kan spare hundrevis! Våre sexdukker er så autentiske og realistiske det går an å få dem. Både med opplevelse, vekt og utseende.
 • Tenga-egg – et enkelt med veldig effektiv onaniprodukt for menn. Dette er en japansk oppfinnelse som raskt ble superpopulært over hele verden og som har solgt i millioner.
 • Spray for sen utløsning – tidlig utløsning oppleves som et problem hos mange menn. Problemet kan reduseres ved å ta vekk noe av sensitiviteten på penis. Slike spray-produkter er designet nettopp for å gjøre dette.
 • Kondomer – nordmenn er faktisk dårligst i klassen til å beskytte seg mot uønskede sykdommer og helseproblemer relatert til ubeskyttet sex. Dagens kondomer har en slik kvalitet og kan bæres nærmest uten at du merker det. Det finnes ingen undskyldninger for ikke å bruke dem idag!
 • Potens og Lystøkende – her vil vi spesielt anbefale ON for han for deg som har passert 35/40 år. Dette er et naturlig produkt som tilfører testesteron. Men du finner også andre spennende produkter i denne kategorien.
 • Spray for sen utløsning – tidlig utløsning oppleves som et problem hos mange menn. Problemet kan reduseres ved å ta vekk noe av sensitiviteten på penis. Slike spray-produkter er designet nettopp for å gjøre dette.
 • Erotiske film og litteratur – ingen pornofilmer, men en del titler innenfor dokumentariske veiledningsfilmer. Ekte par og ekte sex, til dels usensurert. Spesielt vil vi anbefale KamaSutra filmen.
 • Erotiske tilbehør – er en stor kategori med mye spennende produkter. Under the bed restraint system er en av bestselgerne, men her finner du virkelig mye forskjellig som både piffer og krydrer sexlivene deres.
 • Kegel-, vagina og analkuler – kegelkuler sin hensikt er å trene bekkenbunnsmuskulaturen så du blir sterkere nedentil. Dette gir deg flere fordeler. Du hindrer urinveislekkasje når du blir eldre, sexen oppleves bedre og du kan oppnå sterkere orgasmer, og ikke minst får du et bedre grep om mannens penis under samleie.
 • Elektrosex – en for mange ukjent og uvanlig, for noen helt utenkelig, form for sex. Bruk av strøm når man har sex høres for mange både ubehagelig og farlig ut. Og ja, det kan føles ubehagelig å bli utsatt for strøm uansett settingen rundt. Elektrosex er for spesielt interesserte og de som tør å utfordre seg selv utenfor komfortsonen. De som elsker eektrosex sier at orgasmene er sterkere enn det meste annet de har opplevd.
 • Kilefjær – å le er beviselig bra for oss, og bruker vi kilefjær når vi koser oss erotisk bringer vi humor o latter inn i leken. Det gjør at man instinktivt opplever mer nærhet og glede sammen, senker skuldrene og lettere kan omfavne hverandre uten sjenanse.
 • Stimulerende og Utholdenhet – for tidlig utløsning oppleves som plagsomt men ikke alltid så enkelt å kontrollere. Heldigvis finnes det produkter som kan hjelpe deg til å holde ut lengere.
 • Anal rengjøring – elskere av analsex sørger også for rengjøring av seg selv og av alle sexleketøy som er i bruk. I tillegg er det selvsagt også lurt å beskytte seg mot uønskede infeksjoner og andre plager ved å bruke kondom.
 • Analspray – gir avslapning der bak slik at penetreningen blir lettere g mindre vondt. Spesielt viktig dersom du er nybegynner innenfor analsex, eller om du skal ha sex med et stort sexleketøy eller stor penis. I tillegg burde et godt glidemiddel være helt obligatorisk.
 • Parykker – krydder i sexlivet inkluderer også det å kle seg ut, forandre på utseendet og rollespill. Vi har derfor satset på et godt utvalg flotte parykker som gir deg muligheten til å velge mellom svært ulike utseender.
 • Rengjøring – av sexleketøy er viktig for å hindre bakteriefloraer i å finne grobunn. Det er helt unødvendig å pådra seg sopp, infeksjoner og andre plager fordi man ikke er så nøye med rengjøringen.
 • ZOLO Onaniprodukter – et økonomiprodukt med passe kvalitet. Gjør jobben, men kan i opplevelse ikke sammenlignes med Fleshlight og heller ikke Tenga-egg.
 • Kundenes favoritter – her samler vi våre egne kunder favoritter. De eSensual selger mest av her i Norge. Så er du nysgjerrig på hva andre kjøper mest av hos oss er det her du skal kikke.