Home » Om eSensual.no

Om eSensual.no

Vanilla Factory Holding AS er vårt selskap som er eier av nettbutikken www.eSensual.no, nettbutikken www.igay.no og http://blogg.eSensual.no

 

Nettbutikken

eSensual.no representerer i dag over 70 sterke merkeleverandører fra hele verden. Vi dekker alle produktområder og hver måned utvikler vi oss med både dypere og bredere sortiment.

Vi har opparbeidet oss et godt forhold og renomé hos våre leverandører for vår filosofi omkring produktkunnskap, produktpresentasjon og kundeservice. For oss er det viktig å ivareta både leverandører og kunder med så gode relasjoner som mulig.

Trenden hos mange selskaper (generelt) er å satse mindre på kundeservice fordi det er dyrt. Hos oss satser vi mer og mer på kundeservice ettersom vi vokser og har muligheten til å stadig utvikle systemer og rutiner som setter deg som kunde enda mer i fokus – kundeservice er og skal alltid være viktig for oss.

Vi vet at det ikke finnes noen produkter som passer alle. Til det er vi tross alt for forskjellige, både mentalt og anatomisk. Derfor gir vi heller ikke orgasmegaranti eller andre former for løfter hva angår produktenes nytelsesegenskaper. Vi forsøker derimot gjennom produktpresentasjonene å gi deg et så godt bilde av produktets egenskaper som mulig, slik at du kan forestille deg om dette er noe som kan passe deg. I tillegg støtter vi oss mer og mer på store og små artikler i vårt livsstilsmagasin som du kan lese mer om nendenfor.

Våre leverandører kommer fra hele kloden bokstavelig talt. Mange av dem er vi blitt personlig kjente med, og vi elsker deres flotte holdninger omkring sunn og god seksualitet og profesjonalisme i forhold til utvikling av produkter og funksjonalitet baser på kundenes innspill og stadig større krav til moderne sexleketøy.

Hos oss finner du derfor landets største utvalg innen moderne sexleketøy der selv produkter i rimeligere prisklasser har god kvalitet.

 

Bloggen

http://blogg.eSensual.no (tidligere esensual.no/magasinet) er et prosjekt vi har arbeidet med lenge før vi kunne lansere det tidlig i 2013. Her finner du mengder med artikler om sex&samliv, seksualitet, bransjestoff, produktartikler, tester med mer.

 

Takk til deg som er kunde hos oss