Home » Kundesenter

Kundesenter

Kontaktdata

Send oss epost:

For å sende oss epost bruker du: kundeservice@esensual.no.

 

Handlehjelp

På disse sidene finner du hjelp til spørsmål som har med handlekonto, betalingsmetoder og sikkerhet for handel på internett, hvordan du finner produkter på sidene våre, om aldersgrense og oppbevaring av persondata. Handlehjelp får du her!

 

Alt om levering

Mange har spørsmål som har med levering å gjøre. Her finner du svar på alle håper vi. Lurer du på noe som ikke allerede finnes her kan du sende oss spørsmål via epost og få svar innen 48 timer via vår kundeservice. Klikk her for å lese mer om levering.

 

Produktrelatert service

Her vil du finne informasjon om retur og returrett, reklamasjon og garantier, skader/feil på produkt og transportskader. Klikk her for å komme til produktrelatert service-informasjon.

 

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser er til for å både ivareta kunder og oss som salgsorganisasjon. Her vil du finne en oversikt over rettigheter, angrerett, levering, betaling, frakt med mer.Her finner du alt om kjøpsbetingelser!

 

Produktguider

Å finne riktig produkt kan være enkelt eller kjempevanskelig. Det finnes selvsagt flere veier til et godt kjøp. Først er det om å gjøre å danne seg en mening om hva man ønsker. Om du ikke helt vet hva du har lyst på når du kommer til butikken kan det være greit å få informasjon om de ulike mulighetene. Her vil du få god hjelp!

 

Ofte stilte spørsmål

Det er både sunt og smart og stille spørsmål. Her vil du finne de vanligste spørsmålene med svar. Send oss gjerne dine spørsmål, helt anonym behandling og epostene slettes straks spørsmålet er kopiert inn i vår base.